dilluns, 27 d’octubre del 2014

DETALLS DE CASAMENT

Aquest estiu vam tenir un encàrrec molt especial, Elia i Paco van celebrar el seu casament i ens van demanar que dissenyarem i crearem els seus detallets.
A la primera els va encantar el que vam pensar per ells , ens ho van deixar molt fàcil. Finalment es va decidir que seria un detall unisex ... així que a pels 300 vam anar!
Aquest va ser el resultat. Moltes gràcies parella!!!


Este verano tuvimos un encargo muy especial, Elia y Paco celebraron su boda y nos pidieron que diseñaremos y creáramos sus detallitos. 
A la primera les encantó lo que pensamos para ellos , nos lo dejaron muy fácil. Finalmente se decidió que sería un detalle unisex  ¡así que a por los 300 fuimos!
Este fue el resultado. ¡¡¡ Muchas gracias pareja!!!



Es tracta d’una bosseta aromàtica, vam voler que semblés una bosseta d’infusió. Està feta de tela patchwork  de cotó 100% i farcida d’espígol totalment ecològic. Desprèn un aroma molt agradable i la pots fer servir per ficar al cotxe, armaris... també és un gran relaxant.
Se trata de una bolsita aromática, quisimos que pareciera una infusión. Está hecho de tela patchwork de algodón 100% y rellena de lavanda totalmente ecológica. Desprende un aroma muy agradable y la puedes usar para ambientador del coche, armarios... también es un gran relajante.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada